Custom strap

Puuttuuko kitarastasi tai bassostasi mielesi mukainen hihna? Haluaisitko hihnan, jollaista kenelläkään muulla ei ole? Saitko loistoidean maakuntien makeimmasta strapista tai toivot että joku ideoisi sellaisen toiveidesi pohjalta, muttet keksi kuka sen tekisi? Me teemme!

Oli sinulla sitten selkeästi viimeistä piirtoa myöten hahmoteltu tai vain haileahko aavistus tulevasta hihnastasi, niin kaikki onnistuu 🙂 Jos tarvitset kipinää suunnittelun aloitukseen, autamme mielellämme! Galleriasta löydät kuvia toteutetuista hihnoista. Laitoimme alle myös esimerkkejä niiteistä ja muista vermeistä, joilla voimme koristaa hihnaasi. Myös piirrosten tai kuvien siirto onnistuu. Vain mielikuvitus on rajanamme!

(Hinnoista emme pysty ilman suunnitelmaa sanomaan kuin että tähän mennessä tehdyissä tilaustöissä ne ovat liikkuneet 12 – 150 € välillä.)

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää. Siitä tulee hieno.

info(at)woodnsound.fi

Tel. 050 577 1489

Is there a strap missing from your guitar/ bass guitar? Or are you dreaming of having an unique strap for your favourite instrument? Maybe you have a brilliant idea but don’t know who’d make you the coolest strap ever? That’s where we step in 🙂 Just give us a ring or email to the above address, let’s plan together and make a strap worthy of you and your guitar. If you need help designing your strap, we’re eager to help! For inspiration you can also visit the Gallery. Below you can find a few examples of accessories we can decorate your strap with. And should you wish to have a drawing or a picture on the strap, that is also doable.